Pesurivuokraus Blogi

Auton sisäsiivous on sellainen työ, jota harvempi auton käyttäjä itse mielellään tekee. Joskus kuitenkin tulee raja vastaan, kun autossa on niin likaiset ikkunat, että kevätaurinko paistaa harmaaseen lasiin ja näkyvyys katoaa kokonaan!


Logo, josta koko yritystoiminta olisi pitänyt aloittaa, saatiin vihdoin valmiiksi muutaman vaiheen ja koeponnistuksen jälkeen. Myös yritykseni (tai oma) autoni saatiin päivitettyä asialliseksi ja tuoreemmaksi työjuhdaksi, jolla kehtaa ajaa asiakkaalta toiselle ja hoitaa hommat maaliin. Kiitos Makerspoint !
Omin pienin kätösin muutin kotisivujen...

Maailmalla tilanne on sellainen, että useat yritykset ja kauppiaat ovat raaka-aineiden hintojen nousun takia nostaneet luonnollisesti myös omia hintojaan. Polttoaine, ruoka, sähkö, puutavara yms. Listaa voisi jatkaa kuinka paljon tahansa. Väläytellään jopa sitä, että ensi talvena pitää sähköä säästää, jotta se riittää.

Kevään myötä autojen sisäsiivoukset jatkuvat. Teen näitä oman päivätyöni ohessa, joten aikataulut ovat iltapäiviä ja viikonloppuja.

Alkaa vähitellen vesikouruissa vesi lorisemaan lumien sulaessa katolta lämpimien päivien johdosta. Öisin on vielä pikkupakkasia, mutta päivisin ollaan jo reilusti plussalla - jos ja kun aurinko pääsee paistamaan!

Tekstiilipesuri liikkuu hyvin. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä laitteeseen, joten homma toimii juuri kuten pitää.
Minulla on laite, jota joku muu tarvitsee. Sen saa minulta melkein 24h vuorokaudessa, jos oikein hätä iskee. Se on mielestäni sitä henkilökohtaista palvelua, jota tämä Suomen yrityselämä kaipaa.

No kas, tulipa päivä kun eräs herrasmies...

Vuokralaitteet

05.08.2021

Moni varmasti miettii, että miksi kukaan yleensäkään vuokraisi yhtään siivouslaitetta? Joku voisi mieltää ne likaisiksi ja toisten jäljiltä erittäinkin likaisiksi, mutta meillä on tapana desinfioida kaikki siivousvälineet vuokrakäytön jälkeen. Laitteemme ovat lisäksi melko uusia, eikä suinkaan vuosia kierrossa olleita.

Miksi sitten pitäisi vuokrata...