Rännien puhdistus imuroimalla

RÄNNIEN PUHDISTUSTA IMUROIMALLA!

Tässä kourussa on talvella painoa useita kymmeniä kiloja.
Tässä kourussa on talvella painoa useita kymmeniä kiloja.

ONKO HETKI AIKAA MIETTIÄ RÄNNIEN PUHDISTUSTA? 

Rännien puhdistuksen hoitaminen ajoissa ennen pakkasia tai keväällä ennen sateita säästää rakennusta vesivahingoilta, sekä pitää räystäät ja kourut toimintakykyisenä.

Rännien huolto kaksi (tai vähintään kerran) vuodessa säästää monelta harmilta. Puhdistuksesta maksettava hinta on pieni verrattuna uusien kourujen asennukseen. Talvella jäätyvät kourut voivat haljeta tai pahimmillaan pudota alas lumen ja jään painosta.

Oikein toimiva rännikouru ohjaa sadevedet pois rakennuksen luota sadevesiviemäreihin, eikä valu esimerkiksi kävelyteille tai rappusille. 

Palveluuni ovat luottaneet useat taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat. 

Katso REFERENSSIT ja täytä sivun alalaidassa oleva tarjouspyyntölomake!


MITEN PUHDISTAN SINUN TALOSI RÄNNIT?

Teen rännienpuhdistuksen SkyVac ränni-imurilla turvallisesti maasta käsin, ilman katolle kiipeämistä tai tikkailla keikkumista. Nostimen saaminen monelle tontille on lähes mahdotonta, mutta imurointi onnistuu ahtaissakin kohteissa, joihin ei nostinta tai tikkaita saa ollenkaan. Palveluni on siisti, kustannustehokas, turvallinen ja nopea. 

Käytän puhdistuksen aikana langatonta kameraa, jolla näen reaaliajassa, mitä ylhäällä kouruissa tapahtuu ja pystyn samalla antamaan arvion sadevesikourujen kunnosta.

Voin dokumentoida puhdistuksen videoiden ja/tai kuvien muodossa, mikäli asiakas haluaa. Saan lähetettyä kuvat heti tuoreeltaan vaikka whatsappiin tai sähköpostiin. 

Pystyn tarvittaessa kuvaamaan myös salaojat ja muut maan alla olevat sadevesijärjestelmät pienellä ja näppärällä viemärikameralla!  Näin varmistetaan, ettei maanalaisissa putkissa ole tukoksia tai painaumia.MITÄ RÄNNIEN PUHDISTAMINEN MAKSAA? 


Puhdistustyölle on vaikea antaa kiinteää hintaa, koska tyhjennyksen työmäärä riippuu kouruihin kertyneen roskan määrästä ja käytettävästä ajasta.

Normaalikokoisen omakotitalon rännien puhdistuksen hintahaarukka on noin 150-300 euroa (sis alv 24%)  

Rivitalot ja pienkerrostalot alk 300e.

Katsotaan yhdessä ränniesi kunto paikan päällä ja saat varmasti kilpailukykyisen hinnan.

YKSITYISASIAKKAAT SAAVAT -40% KOTITALOUSVÄHENNYSTÄ PALVELUISTANI! 

(Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100e vuonna 2023, eli samana vuonna kannattaa tehdä myös muita remontteja. Maksimisumma vähennyksille on 2250e / henkilö )

Pyydä kilpailukykyinen tarjous rännien tyhjennyksestä alla olevalla lomakkeella:


-> Tarjoushinta sisältää kaiken työn. 

-> Ei "piilokuluja" rännimetreistä, kerrosmääristä tai jätemaksuista!