Kevät keikkuen tulevi

08.03.2022

Alkaa vähitellen vesikouruissa vesi lorisemaan lumien sulaessa katolta lämpimien päivien johdosta. Öisin on vielä pikkupakkasia, mutta päivisin ollaan jo reilusti plussalla - jos ja kun aurinko pääsee paistamaan! 

Pitkän ja pimeän talven jälkeen on kiva taas ajatella, että kohta pääsee taas kasvattamaan liikevaihtoa. Tekstiilipesuri on liikkunut ihan hyvin. Toki enemmänkin voisi vielä liikkua. Keväällä alkaa taas tekstiilit näyttämään nuhjuisilta auringonvalon osuessa niihin, joten jos tarpeita ilmenee niin aina kannataa kysyä saatavuutta. Ja jos joku vahinko käy ilta-aikaan niin viestiä vaan tulemaan niin eiköhän tuo hätätapauksessa liiku vaikka kotiovelle. Palveluammatissa tässä ollaan! :)

Sain mielenkiitoisen puhelun tuossa tammikuun lopulla. Sellaisen puhelun, jossa myytiin yritykselleni ränni-imuria. Hinta laitteella on kohdallaan. En aio kuitenkaan ostaa sikaa säkissä, vaan saan kokeilla kyseistä laitetta tässä kevään aikana ihan tositoimissa, joten sitten tiedän mitä olisin ostamassa. Siitä sitten lisää myöhemmin, mikäli sellaisen ostan.

Lisäksi olen viritellyt pientä yhteistyötä viemärikuvauksien saralla. Niitä minulta kyseltiin pariin otteeseen viime kesänä lähinnä salaojien osalta, mutta samanlaisella kameralla niitä talon muitakin viemäreitä voi kurkkia. Joten on hyvinkin mahdollista, että Pesuripalvelut tuottaa myös kuvauskeikkoja ensi kesän aikana. 

Joten, nyt kun kevätaurinko sulattaa lumia pihalta ja patiolta, niin kannattaa olla yhteydessä keväällä minuun, mikäli vesi ei ihan oikeaa reittiä katolta poistu. 

Odotan innolla tulevaa Pesuripalvelun töiden merkeissä - ehkä jopa sinun pihallasi? 

- Arvo

Ps. Ota seurantaan myös Instagram ja Facebook