Pesuripalvelun kesäkuulumiset

06.08.2022

Mennyt kesä on ollut kylmä ja vähäluminen. Kuten meillä Suomessa yleensä. 

No ei vaan. Onneksi on piisannut hellettä sen verran, että sesongin rännipuhdistuskeikoilla on juotava ollut enemmän kuin tarpeen. Nyt mennään kovaa jo elokuuta ja ensi viikolla alkaa jälleen arkinen aherrus myös perheen junioriosastolla.

Yrityselämässä menee ihan ok. Aina voisi mennä paremminkin, mutta vielä ei tarvitse päivätöitä jättää sivuun tämän bisneksen tulojen takia - kateellisille tiedoksi. 

Keikkaa on riitänyt ja asiakkaat käsittääkseni ovat olleet tyytyväisiä palvelun tasoon? Toki suomalainen ei ikinä kerro, jos palvelu ei vastaa hintaa, vaan puskaradio hoitaa sen homman. Huonosta palvelusta kerrotaan kymmenelle, hyvästä palvelusta ehkä kahdelle tutulle. Keikkojen määrässä sen sitten kukin huomaa, ellei homma lähde niin sanotusti rokkamaan.

Tekstiilipesuriakin on saanut olla ojentamassa oikealle ja vasemmalle. Vieläkään tosin en ole päässyt siihen pisteeseen, että tarvetta toiselle pesurille olisi. Harkitsin sitä jossain kohdassa kyllä, mutta tuplabuukkausta ei niin paljoa ole ja asiakkaiden pesutarpeet joustavat tarvittaessa päivällä suuntaan tai toiseen, joten yhdellä pesurilla olen pärjännyt. Höyry- ja painepesurikin tuolta tosiaan löytyy jos äkillistä tarvetta ilmenee. Just call...

Tuleva syksy jännittää. Sesonki oli viime vuonna syyskuun puolivälistä lokakuun loppupuolelle. Nyt uuden imurin myötä pystyn helposti hoitamaan pari kolme keikkaa päivässä, kun viime sesongilla liftien ja muiden säätämiseen meni aina oma aikansa ja en uskaltanut ulkopuolisesta liftitoimittajasta (Ne Järviset Oy <-suosittelu) johtuen luvata mitään, ennen kuin varmistin nostimen saatavuuden. Joten otin vain yhden keikan per päivä. Jos nyt siis harkitset tai tiedät, että palvelua syksyllä tulet tarvitsemaan niin otahan yhteyttä hyvissä ajoin. 

Nyt kuitenkin ennen syksyn kiireitä nautitaan vielä elokuun lämpimistä kesäilloista ja otetaan happea pimeään Talv...talveen.

Ollaan yhteydessä!

Arvo