Päivitetty ulkoasu

16.10.2023Logo, josta koko yritystoiminta olisi pitänyt aloittaa, saatiin vihdoin valmiiksi muutaman vaiheen ja koeponnistuksen jälkeen. Myös yritykseni (tai oma) autoni saatiin päivitettyä asialliseksi ja tuoreemmaksi työjuhdaksi, jolla kehtaa ajaa asiakkaalta toiselle ja hoitaa hommat maaliin. Kiitos Makerspoint !
Omin pienin kätösin muutin kotisivujen ulkoasua vielä hieman värimaailmaan sopivammaksi tässä illalla kun ei ollut mitään muutakaan tärkeämpää tekemistä.

Kesä ja syksy ovat menneet kyllä sen verran vauhdilla, ettei ole oikein ehtinyt kuulumisia päivittää. Kesällä ei ollut keikkoja kuten edellisenä kesänä- johtuneeko tuo kiristyneestä rahatilanteesta vähän kaikilla vai kiristyneestä kilpailutilanteesta alalla.

Imureita on ilmestynyt monellekin alan yrittäjälle ja siksi palveluvaihtoehtoja teille kuluttajille on tarjolla entistä enemmän. Mitä enemmän vaihtoehtoja, sitä kirjavampi hinnoittelu ja toki myös kilpailu asiakkaista on kiihtynyt.
Siksi kannattaa tarkkaan katsoa, mitä tarjottu hinta esimerkiksi juuri rännien tyhjennyksestä pitää sisällään. En ymmärrä, miten hinnoittelun pystyy antamaan etukäteen näkemättä itse kohdetta. Ja vielä pitäisi lisäkerroksistakin maksaa extraa? Heh. Näin meidän kesken voin paljastaa, että ei se kaksi kerrosta omakotitalossa ole yhtään sen raskaampaa tai työläämpää puhdistaa imurilla kuin se yksikerroksinenkaan talo. Lisäkerroksista ei siis kannata maksaa turhaan!
Suosikaa rehellistä hinnoittelua, joka on selvä jo ennen työn aloitusta. Osalla alan yrittäjistä on hiljaisempina aikoina esiintynyt asiakkaille "pakkomyyntiä" eli halvalla työllä saadaan kontakti asiakkaaseen ja myydään halvan työn päälle puoliväkisin ylimääräisiä palveluita, jolla katetaan halvalla myydyn työn tappiot. 

Erikoista, eikä niin reilua liiketoimintaa asiakkaille.

Oma palveluvalikoimani on pysynyt edelleen samana.
En ole lähtenyt pihojen ja kattojenpesuun mukaan ollenkaan, vaan pitänyt oman palvelukattauksen erittäin simppelinä ja yksinkertaisena. Näitä kahta em. palvelua minulta on kysytty jonkun verran, mutta oma aikani päivätyön ja perheen lisäksi on aika minimaalinen. Kokopäiväinen yrittäjyys ei vielä ainakaan ole ajankohtaista. 

Tekstiilipesureita löytyy nyt kaksikin kappaletta, joten joulusesonkiin saadaan varmasti hyvä pöhinä päälle. Se alkaa taas marraskuun puolivälistä ja jatkuu sen kuukauden. Jouluksi hiljenee. 

Antakaa palautetta uusitusta ilmeestä. Nähdään!