Autolle sisäsiivous

12.02.2024

Auton sisäsiivous on sellainen työ, jota harvempi auton käyttäjä itse mielellään tekee. Joskus kuitenkin tulee raja vastaan, kun autossa on niin likaiset ikkunat, että kevätaurinko paistaa harmaaseen lasiin ja näkyvyys katoaa kokonaan! 

Ei ole kauhean turvallista sellainen.

Sen lisäksi autossa haisee tunkkaiselle aina kun avaa oven ja istuu autoon. Ovikotelo on puolison jäljiltä täynnä karkkipapereita ja joku purkkakin on tainnut juuttua kotelon pohjaan. Penkit olivat joskus rubiininsiniset — nyt jäljellä on enää vain harmaat kopiot.
Takapenkillä näyttää siltä, että joku olisi kävellyt siellä kuravaatteissa, potkinut penkit ruskeaksi, syönyt säkillisen välipalakeksejä ja perustanut uuden hiekkalaatikon. Muutama keppikin on löytynyt matkan varrelta mukaan hiekkaleluineen tietysti.

Kuulostaako tutulta? 

Eipä hätää! Anna minun siivota auto sinulle sen näköiseksi, että tunnistat sen samaksi kiesiksi vain rekisterikilpeä katsomalla.
Minulla on tehokas imuri, läjäpäin auton puhdistusaineita, ämpäreitä ja tekstiilipesurinkin löytyy tarvittaessa. Voidaan paikan päällä katsoa mitä kaikkea huolenpitoa se autosi vaatii.

Perussiivous on sen 70e. Siitä kun maksan verot niin paljon ei käteen jää, mutta asiakkaan tyytyväisyys ja ilo puhtaasta autosta on se juttu. Minulla on viihtyisä ja puhdas toimitila Orikedolla Varikkokadulla, johon voit tuoda auton juuri sellaisena kuin se on. 

Tästä voit katsoa muiden palveluiden hinnat. 

 Jos tarvetta sisäsiivoukselle niin ota yhteyttä: 

045 2733 681 (whatsapp tai soitto)
info@pesuripalvelutalve.com