Vuokralaitteet

Ongelmia kuljetuksessa? Kysy tuonti- ja hakupalvelua!

Kärcher Puzzi 8/1 C vuokraus Kaarinassa 30e /vrk

TekstiilipesuriSaatavana myös lattiasuulake helpottamaan mattojen pesua

PUHDISTA KODIN SOHVAT, MATOT JA AUTON PENKIT 30 EUROLLA!

Ammattitason tekstiilipesurilla saat puhdistettua kaikki kotisi tekstiilit helposti ja nopeasti.
Pesurimme on malliltaan Kärcher Puzzi 8/1 C, joka syväpuhdistaa pinttyneimmänkin lian tehokkaasti. Hiekka, pöly ja lika kuluttavat kangasta ja aiheuttavat tummentumia, joten tekstiilit kannattaa pestä ainakin kahdesti vuodessa. Tekstiilipesurilla saat pestyä mm. matot sohvat, auton penkit, patjat ja muut kodin kangaspintaiset tekstiilit helposti itse ja vieläpä edullisesti.

MITEN TEKSTIILIPESURI TOIMII?

Kärcher Puzzi 8/1 tekstiilipesurilla suihkutat pesuaineen kankaan pintaan ja imuroit likaveden pois. Puzzin käyttö on vähän kun käyttäisit pölynimuria.

Likavesi kerääntyy omaan säiliöönsä, joka on helppo tyhjentää pesun jälkeen viemäriin.
Puhtaan veden joukkoon (oma säiliö) tiputetaan yksi pesuainetabletti kohteen likaisuudesta riippuen. Koneen kyljessä on kaksi nappia. Toisesta laite menee päälle ja toisesta käynnistyy puhtaan veden syöttö. Kahvassa on painonappi, jolla voit annostella pesuaineveden pestävän kankaan pintaan. Mitä enemmän vettä ja pesuainetta, sitä kauemmin joudut imuroimaan. Tällä pesurilla kannattaa pestä vähän kerrallaan.

Lattiasuulakkeen kanssa ei tarvitse kontata lattialla mattoja pesemässä, vaan pesu hoituu seisten selkää ja polvia säästäen.

Perinteiseen tekstiilien puhdistamiseen verrattuna tekstiilipesuri puhdistaa liat huomattavasti syvemmältä tekstiilin kuiduista. Painehuuhteluun perustuva pesutapa mahdollistaa paksumpienkin tekstiilien syväpuhdistamisen. Perinteisillä puhdistustavoilla tekstiilien pesu on usein vain pintapuolista puhdistamista, jolloin pinnan alla olevat kerrokset eivät puhdistu laisinkaan. Toimimattomilla pesukonsteilla saattaa tekstiilin pinta jäädä aikaisempaakin huonomman näköiseksi.

Painehuuhtelu tekstiilipesurissa perustuu veden luontaiseen kykyyn sitoa epäpuhtauksia itseensä. Kärcher-tekstiilipesureille tarkoitettu tekstiilienpesuaine tehostaa lian irtoamista. Pesuaine poistaa veden pintajännitystä, mikä auttaa veden tunkeutumista syvemmälle tekstiilin kuituihin. Näin ollen tekstiilin syvimmätkin kuitukerrokset puhdistuvat samalla, kun tekstiilin pinta puhdistuu.

Kärcher Puzzi 8/1C tekstiilipesuri palauttaa tekstiilien alkuperäiset värit, raikastaa pintaa syvemmältä poistaen pölykertymien aiheuttaman tunkkaisuuden ja mikä parasta, tekstiilipinta on hetkessä aivan uuden veroinen ja puhdas. Pesun jälkeen ei tarvitse myöskään odotella pitkiä kuivumisaikoja, sillä puhdistettava materiaali on tehokkaan vedenpoiston ansiosta hetkessä taas käyttökunnossa!
Tekstiilipesurin avulla on helppo säästää. Enää mattoja, sijauspatjoja tai muita raskaita tekstiilejä ei tarvitse kuljettaa pesulaan, vaan ne voidaan pestä kätevästi kotioloissa. Etenkin sohvien, nojatuolien sekä sänkyjen pesu on ollut haasteellista ja miltei mahdotonta kotioloissa, mutta tekstiilipesurin ansiosta monet kodin tekstiilipintaiset tavarat voidaan pestä ja kuivata nopeasti ja helposti.
Lika, pöly sekä roskat kuluttavat tekstiilipintoja, lika voi hiertää kankaan hienoimmat kuidut rikkonaiseksi, jolloin kankaan käyttöikä jaa lyhyeksi. Säännöllisellä imuroimisella sekä ajoittaisella tekstiilipesurin käytöllä voi antaa huomattavasti pidemmän käyttöiän tuotteille. Vaikka näkyvää likaa ei olisikaan pinnassa, saattaa pesurin käytön jälkeen yllättyä pesuveden lian määrästä.

Myös lastenrattaat ja vaunut on helppo raikastaa ja pestä painehuuhtelun avulla ja mikä parasta, ne ovat todella nopeasti taas käyttökunnossa, sillä voimakkaan imutehon ansiosta tekstiilipesuri poistaa pesuveden erittäin hyvin. Vaikka useimmissa vaunu- ja ratasmalleissa pehmusteet sekä kuomuosa on irrotettavia ja konepestäviä, on paikoillaan olevien pesurilla peseminen huomattavasti nopeampaa. Rattaita ei tarvitse purkaa eikä kasata laisinkaan pesua varten.

Usein katupöly sekä muut epäpuhtaudet tekevät auton sisäilman tunkkaiseksi. Tekstiilipesurilla auton istuimet sekä muut tekstiilipinnat raikastuvat helposti. Auton istuimista lähteekin tekstiilipesurilla yllättävän likainen vesi, vaikka näkyviä tahroja ei olosikaan. Istuimien pehmusteisiin imeytyy hurja määrä erittäin hienojakoista pölyä, jonka saa painehuuhtelun avulla parhaiten irti.

Opastan pesurin käyttöönotossa noudon yhteydessä, ellei laite ole ennestään tuttu.

 • Tällä laitteella peset kätevästi päällysteitä irroittamatta mm:
 • Patjat
 • Sohvatyynyt
 • Sohvat
 • Kangaspäällysteiset tuolit
 • Matot
 • Auton penkit
 • ..tai käytännössä minkä tahansa kankaan...

HINNASTO 2024:

 • TEKSTIILIPESURI YKSI VUOROKAUSI (sis. 1kpl tabletteja) 30e
 • LISÄVUOROKAUDET 15e
 • Viikonloppu pe-su 45e
 • Lattiasuulake vuokrauksen yhteydessä 10e
 • Lisätabletti pesuriin 2e
 • Hinnat sisältävät alv 24%
- PESURIN VOI NOUTAA OSOITTEESTA VERKKOTIE 5, 21500 Piikkiö.

- Maksu noudettaessa joko kortilla tai MobilePaylla.