SkyVac ränni-imuri Pesuripalvelun valikoimaan!

26.04.2022

Jos tässä melkein vuoden aikana on jotain oppinut, niin ainakin sen että vehkeet pitää olla kunnossa, jos hommia meinaa tehdä. 

Viime syksynä tyhjensin rännejä tikkailta ja korkeimmissa kohteissa käytin nostinta. Työturvallisuuden näkökulmasta tikkailta tehtävä ränninpuhdistus ei ole se kaikkein turvallisin vaihtoehto, joten jotain oli tehtävä. Jokaiseen kohteeseen ei nostinta, eikä välttämättä edes tikkaita maaston takia saanut, mutta nyt sellaisetkin keikat pystytään jatkossa hoitamaan! 

Tänään tilasin firman valikoimaan 12 metriin yltävän SkyVac -merkkisen ränni-imurin, jossa lisävarusteena kamera. Jatkossa pystyn tarkastamaan kameralla maasta käsin rännien tilanteen ilman, että pitää kiivetä katolle tai käyttää muuten tikkaita. Pystyn antamaan hinnan puhdistuksen kestosta ja hinnasta muutamassa minuutissa asiakkaalle, eikä rännien "täyttöaste" tule yllätyksenä kenellekään. Kameralla pystyn myös dokumentoimaan asiakkaalle suoritetun työn tuloksen ennen ja jälkeen - jos niin halutaan. Aiemmin olen dokumentoinut videot ja kuvat kännykällä.

Viime sesongilla jäi muutama kohde tekemättä kun kohteet olivat käytännössä mahdottomia toteuttaa. Kukaan ei roiku pää alaspäin katolta. 

Joten nyt jos mies ja imuri mahtuvat pihalle, niin rännit ovat puhtaat hetkessä!