Ikkunoiden ja lasijulkisivujen puhdistus

Ikkunoiden ja lasisten julkisivujen puhdistus 

Korkeat tai matalat, isot ulkoikkunat ovat hankalia puhdistaa. Helposti ikkunoihin jää raitoja, likaa sekä muita epäpuhtauksia. 
Tämän lisäksi telineet ja nostimet aiheuttavat päänvaivaa.

Pesuripalvelut Talve tarjoaa tähän ratkaisun juuri sinulle. 

Ikkunoiden peseminen suodatetulla - ultrapuhtaalla vedellä, jota myös nollavedeksi kutsutaan. 

Pesumenetelmän ydin on vedenpuhdistin, hartsisuodatin, ja se voidaan liittää vesijohtoon tavallisilla puutarhaletkun pikaliittimillä. Kun vesi kulkee puhdistuspatruunan läpi, sen suodatus poistaa vedestä epäpuhtaudet. Tämän lisäksi vesi tehdään ionittomaksi, mikä tarkoittaa veden pintajännitteen poistumista ja veden pesuominaisuuksien paranemista. Pesu tapahtuu siis pelkällä puhdistetulla vedellä. Pesuaineita ei tarvita, ja näin ollen veden valumisesta ei ole mitään haittaa ikkunoita ympäröiville pinnoille, istutuksille tai maaperälle. 

Ikkunanpesusta saa -60% kotitalousvähennystä! 

Jätä yhteydenottopyyntö, jos kiinnostuit ikkunanpesusta kiinteistössäsi:

ikkunan pesu ulkoa
ikkunan pesu ulkoa

MIKSI PUHDISTETTU VESI?

- Puhdistettu vesi valuu ja kuivuu pois jälkiä jättämättä.

- Pesu suoritetaan ilman pesuaineita. Istutukset ja nurmikko eivät kärsi pesuaineesta. 

-Erillistä kuivausta ei tarvita. Myös ikkunoiden karmit ja roiskepellit pestään puhtaaksi ultrapuhtaalla vedellä.

Teollisuus ja liikekiinteistöissä, sekä julkisissa rakennuksissa on usein korkealla hankalasti tavoitettavia ikkunoita ja lasisia julkisivuja, joiden ulkopintojen peseminen on perinteisesti ollut haastavaa. Ikkunat on monesti kiinteitä, jolloin pesu täytyy tehdä ulkokautta.

Omakotitaloissa ja taloyhtiöissä korkealla sijaitsevien kiinteiden ikkunoiden, parvekelasien, porraskuilujen lasiseinien tai valokatteiden ulkopinnat on hankalia puhdistettavia ilman telineitä tai nostimia. Monesti esim. rakennusten takapihalle ei ole edes pääsyä nostimella.

Suoritan pesemisen siis maasta käsin, aina noin yhdeksään metriin asti. Asiakkaalla tarvitsee olla vain toimiva vesiposti, minä hoidan kaiken muun!

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!