Vuokraa höyrypesuri Kaarinasta

VUOKRAA Kärcher SC1 HÖYRYPESURI 15e / päivä

Kärcher SC1 höyrypesuri
Kärcher SC1 höyrypesuri

Lattiasetillä varustettu SC 1 yhdistää samaan näppärään laitteeseen kädessä pidettävän höyrypuhdistimen ja höyrymopin edut.
Se toimii kätevänä kohdepuhdistajana ja lattiavarustuksen kanssa sitä voi käyttää höyrymoppina. Pieni ja kevyt laite on vaivaton vuokrata ja helppo käyttää.
Kärcher SC 1 höyrypuhdistin on nopeasti käyttövalmis ja se tuottaa tasaisen, jatkuvan höyrysuihkun. Laite sopii etenkin kodin kovien pintojen puhdistamiseen.
Höyry poistaa 99% kotioloissa tavanomaisista bakteereista ja se tavoittaa myös hankalat nurkat, raot ja katveet.
Tällä laitteella puhdistat esim: 

> liesitasot
> laattojen ja kaakelisaumojen värjäytymät            > rosteripinnat
> pesualtaat ja niiden sivut
> hanat ja suihkut
> liesituulettimet ja sen suodatin
> peilit
> wc-istuimet ja painonapit (todella hyvä tähän)
> ...yms muut lukemattomat kohteet.

Pinttynyt lika ja rasva irtoaa höyryn vaikutuksesta vaivattomasti. Väriltään valkoisen Premium-mallin varusteisiin kuuluu käyttöä helpottava jatkoletku. Mukana EasyFix lattiasetti: korkealaatuinen mikrokuituliina joka on helppo kiinnittää ja poistaa suulakkeesta ilman koskemista likaan. 

Jos haluat puhdistaa sohvaa, mattoa tai muuta kangasta, suosittelen vuokraamaan minulta tekstiilipesurin

Höyrypesuri on käyttövalmis noin kolmessa minuutissa eikä se vaadi mitään pesuaineita! Aivan loistava valinta esimerkiksi hajuallergiseen perheeseen.

Eroon koronaviruksesta 99% todennäköisyydellä
Eroon koronaviruksesta 99% todennäköisyydellä

KÄRCHER TESTITULOS:

Testit ovat osoittaneet, että puhdistamalla paikallaan 30 sekuntia Kärcher-höyrynpuhdistimella 99,9% viruksista, kuten koronavirus tai influenssa (lukuun ottamatta hepatiitti-B-virusta), voidaan poistaa kaikilta tavallisilla sileiltä kotitalouksien kovilta pinnoilta

(testi virus : Muunneltu-Vaccinia-Ankara-Virus).


Kun puhdistetaan perusteellisesti Kärcher-höyrypuhdistimella, 99,9% kaikista tavallisista kotitalousbakteereista kuolee tavallisilta sileiltä kotitalouksien kovilta pinnoilta jos puhdistusnopeus on enintään 30 cm / s. maksimi höyryn tuotolla
(testi bakteeri: Enterococcus hirae).

SOITA 045 2733 681 JA VUOKRAA!